Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Creed (2015)

Dramă | 25 November 2015 (United States of America)

Creed (2015)

Creed

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ryan Coogler

Producător:

Chartoff Winkler Productions, New Line Cinema, Metro-Goldwyn-Mayer, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Noiembrie 2015

Dată lansare (Romania):

1 Ianuarie 2016

Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deși acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.

Recenzii

silverstar

08.09.2018

„Își poartă singurătatea ca pe o medalie de onoare și spune mai multe cu privirea decât în cuvinte”, a scris USA Today despre interpretarea lui Sylvester Stallone.

1 2

george4dinamo

08.09.2018

doar un comentariu? pacat, e un film excelent, o continuare a seriei rocky, de aceasta data rocky este prea batran sa mai boxeze dar este convins de tanarul adonis johnson sa il antreneze. Batranul accepta cu greu aceasta misiune, dar este convins de tanarul luptator sa il ajute sa ajunga cel mai bun. Tanarul adonis se chinuie sa isi faca un nume pe cont propriu,sa nu fie cunoscut drept''baiatul lui tata'' adonis fiind fiul celebrului boxer appolo creed, cel cu care rocky balboa se luptate de cateva ori in trecut si care era considerat cel mai bun boxer din istorie. Din pacate batranul rocky este depistat cu o forma de cancer, ceea ce il face sa renunte la pozitia de antrenor al tanarului adonis,in cele din urma este convins sa lupte pana la capat cu boala. Din pacate tanarul adonis pierde meciul decisiv la puncte dar aproape sigur cred ca va urma si continuarea acestui film. nota 8

1 3

valy94

08.09.2018

Din punctul meu de vedere o copie la indigo dupa prima parte a seriei . Aceasi poveste cu un necunoscut , care printr-o minune reuseste sa se bata cu detinatorul centurii mondiale. Dupa un meci in face face o figura frumoasa , deznodamantul este... Totusi nu poate trece neobservat "Rocky" . Un Sylvester Stallone minunat !!!

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top