Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Crossroads (2002)

Acțiune, Aventuri, Comedie, Dramă, Familie, Muzică, Romantic | 15 February 2002 (United States of America)

Crossroads (2002)

Crossroads

Acțiune, Aventuri, Comedie, Dramă, Familie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tamra Davis

Scenariști:

Shonda Rhimes

Producător:

Paramount, MTV Films

Dată lansare (SUA):

15 Februarie 2002

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

Trei prietene ingroapa o cutie impreuna, facand un pact sa o deschida la miezul noptii zilei absolvirii liceului. Dar in micul orasel din Georgia aceste lucruri se schimba. Una dintre ele este acum o perfectionista, alta este viitoarea regina a balului, iar a treia este o proscrisa insarcinata. In noaptea absolivirii, ele deschid cutia si incep sa-si depene amintiri. Una dintre ele le spune ca va pleca la Los Angeles pentru a-si incerca norocul in lumea muzicii. Dar nevrand sa se desparta, ele decid sa mearga impreuna. Cu putini bani la ele, pornesc la drum alaturi de un baiat pe nume Ben, de care toate sunt speriate din cauza unui zvon ca ar fi un maniac criminal. Dar ajung in Los Angeles nevatamate, unde Lucy se indragosteste de Ben si impotriva dorintelor tatalui ei, ramane in oras pentru a-si urma visul.

Recenzii

Nutzica

08.09.2018

O incercare mai putin reusita a lui Britney Spears de a imbratisa actoria. Eu cred ca ar fi mai bine sa se concentreze pe muzica in viitor si sa lase actoria celor care se pricep cu adevarat.

0 3

lovegirl

08.09.2018

true friendship!!...da cu adevarat uimitor...nu stiam ca britney spears poate juca asa bine in filme! m.am lamuri acum ..

10 6

BeAtOfMyHeArT

08.09.2018

frumos filmul...mie mi-a placut si pt ca p vremea aia eram fan Birtney....oricum prietenia e bine aratata aici

9 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top