Moonlight Trailer
Trailer #1 01:45

Crush (2009)

Dramă, Horror, Thriller | 01 April 2009 (Australia)

Crush (2009)

Crush

Dramă, Horror, Thriller (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeffrey Gerritsen, John V. Soto, Diethard Klante

Scenariști:

John V. Soto

Producător:

Nexus 6 Films, Filmscope Entertainment

Dată lansare (SUA):

1 Aprilie 2009

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

In acest thriller studentul de schimb Julian intra in posesia unui loc de muncă aparent ideal ca si ingrijitor al unui conac imens, dar in curand el descoperă că locul de muncă are o lature mai putin buna atunci când el se întâlneşte cu Anna, o admiratoare foarte periculoasa si care are un secret mortal. Sedus de Anna, tanarul Julian , fost campion de arte marţiale constată ca eforturile sale de a rupe toate legăturile cu fata obsesiva sunt in zadar,iar ele se complicată de faptul că ea pare să aibă puteri supranaturale, pe care le foloseste pentru a-l împiedica să scape vreodată din capcana ei.Au loc o serie de catastrofe care se pare ca au o legatura cu Anna,iar cand Julien incearca sa le puna capat,consecintele sunt fatale.

Recenzii

liniuta

08.09.2018

Julian are o prietena ,un viitor in cariera sportiva si este student - o perspectiva buna pentru un tanar prezentabil. E solicitat sa pazeasca o casa cat proprietarii sunt plecati o saptamana in concediu, si care ii spun ca s-ar putea sa treaca nepoata lor sa inoate in piscina . Nepoata care se prezinta Anna va reusii sa-i dea viata peste cap ( la propriu si la figurat) lui Julien.

1 1

Ionixx

08.09.2018

De la jumatea filmului mi`am dat seama ce era de fapt cu Anna,spre sfarsit prea a dat`o in SF..

0 0

myhaita1

08.09.2018

Un film de doi lei, cu 3-4 personaje si cu o casa impunatoare ca loc de decor, povestea de dragoste avand in rolul principal pe o tipa moarta si pe macho-manul care avea grija de casa. Slab rau. mihai

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top