Moonlight Trailer
Trailer #1 01:38

Cube (1997)

Thriller, SF, Mister | 09 September 1997 (Canada)

Cubul (1997)

Cube

Thriller, SF, Mister (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vincenzo Natali

Producător:

Cube Libre, Feature Film Project, Harold Greenberg Fund, Odeon Films, Ontario Film Development Corporation, Téléfilm Canada, Viacom Canada

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Leaven, Helen, Worth, Kazan, Alderson, Rennes si Quentin sunt prinsi in interiorul unui cub. Iar cubul, in care se intalnesc toti, face parte dintr-un labirint de alte cuburi puse in interiorul unui "invelis". Cu ajutorul numerelor ei reusesc sa se miste in interiorul acestui invelis, incercand sa gaseasca o iesire. Panica ii cuprinde pe masura ce timpul trece si din 7 cati erau la inceput, cad prada, pe rand, fie capcanelor ce apar de-a lungul drumului, fie ucisi de detectivul care vrea sa scape cu orice pret.

Recenzii

andrei

08.09.2018

Cube este primul dintr-o serie de 3 filme. Urmat de Hypercube si Cube zero, Cube este dupa parerea mea singurul care merita vazut. Atmosfera este realizata gradual, pornind de la intalnirea grupului de oameni si comunicarea destul de buna dintre ei si mergand pana la pierderea logicii si instaurarea nebuniei in final. Pe tot parcursul filmului iti pui aceleasi intrebari ca cei prinsi in cub, si te bucuri cu fiecare varianta de logica gasita de acestia. In orice caz, cam si dupa 2 saptamani de la vizionare ma mai intrebam cate ceva despre acest film, mai revizionam cate o scena si mai incercam sa imi clarific cate o idee. Te face sa te intrebi cum te-ai fi comporat tu in cub! Un film care te prinde.

46 16

elgrin4u

08.09.2018

un adevarat de groaza...este printre cele mai reusite.

11 12

anarhistu

08.09.2018

Foarte original si bine realizat. Si, oricum, mult mai bun decat cele 2 continuari ale lui.

19 13

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top