Moonlight Trailer
Trailer #1 01:01

Curve (2015)

Horror, Thriller | 31 August 2015 (United States of America)

Curve (2015)

Curve

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Iain Softley

Scenariști:

Kimberly Lofstrom Johnson, Lee Patterson

Producător:

Universal Pictures, Blumhouse Productions, LBI Entertainment, Ombra Films

Dată lansare (SUA):

31 August 2015

Dată lansare (Romania):

15 Iunie 2021

Mallory e o tânără care călătorește singură în mașină până ce trece pe lângă Christian, care face autostopul. Pentru că i se pare un tip de treabă, îl ia în mașină, însă bărbatul îi va provoca un accident în urma căruia Mallory rămâne captivă în automobil.

Recenzii

stricted

08.09.2018

Atunci cand frumoasa, tanara Mallory conduce fericita fara nici un stres pe drumul pustiu spre Denver pentru nunta ei, masina ei se strica, in zona se afla Christian un autostopist minunat care repara si masina, acest Christian, este defapt un fugar bolnav mintal care se dovedeşte a fi un prădător si ucigas cu sange rec. Mallory are parte de un accident nefericit si ramane captiva in masina si nu mai reuseste sa ias, viata ei devenind un adevarat cosmar si o lupta pentru supravietuire.

1 17

fireprof

08.09.2018

Am urmarit acest film doar pentru Julianne Hough. Un film de suspans destul de slabut as zice, totusi merge la plictiseala in loc de altceva mai bun.

2 4

Dragos_87

08.09.2018

Cand vine vorba de un horror,clar nu ma astept sa fie ceva foarte tare,tinand cont la ce filme se fac in ziua de azi dar pe de alta parte sti cum e:in orice rau e un bine si spun asta fiindca desi mi se par slabute majoritatea filmelor horror,se progreseaza si perseverand se acumuleaza experienta...Il recomand in momentele de plictiseala.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top