Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

Cyrus (2010)

Comedie, Dramă, Romantic | 18 June 2010 (United States of America)

Cyrus (2010)

Cyrus

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jay Duplass, Mark Duplass

Scenariști:

Jay Duplass, Mark Duplass

Producător:

Scott Free Productions

Dată lansare (SUA):

18 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

Desi au trecut 7 ani de la divortul de Jamie, care i-a devenit ulterior cea mai buna prietena si confidenta, John a ramas singur si deprimat. Atunci cand este informat ca Jamie se va casatori in curand cu Tim, John se lasa convins cu dificultate sa ii insoteasca pe cei doi logodnici la o petrecere si are sansa de a o intalni acolo pe Molly, o femeie frumoasa si inteligenta, cu care incepe o idila pasionala. Spre surprinderea barbatului, desi relatia amoroasa se indreapta in directia buna si intelegerea dintre ei este perfecta, Molly evita sa il invite la ea acasa.<br /> Motivul devine evident atunci cand John il intalneste pe Cyrus, fiul in varsta de 21 de ani al iubitei sale, care are o legatura sufleteasca speciala cu mama lui si nu este pregatit sa imparta afectiunea ei cu nici un alt barbat. Dispus sa faca orice pentru a o proteja pe Molly si pentru a distruge cuplul nou-format, Cyrus il provoaca pe John la o confruntare a inteligentelor din care numai unul dintre ei va iesi invingator.

Recenzii

Alex96961

08.09.2018

Un film frumos ,in mare parte amuzant. Pot sa spun ca am murit de ras la acest film.Marisa Tomei isi joaca rolul impecabil. Cu acest film prestatia Marise a crescut f mult.

2 3

flashkiller

08.09.2018

rog frumos care poate sami dea si mie vreun site pt a downloada acest film sau a-l viziona pentru ca este greu de gasit mai ales pe torrente sau pe dc-uri. deci care stie vreun site sau stiu eu ceva sami spuna si mie . Am auzit ca este un film bun si de aceea as dori sa-l vad.

4 12

mikutzoo

08.09.2018

a trecut ceva timp de cand l-ai cerut flashkiller, eu stiu ,poate nu l-ai gasit inca , acum l-am luat si eu de pe site-ul lui bratu marian...

2 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top