#DUPE#

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

N/A

Recenzii

corcodus

16.04.2013

intr-adevar un serial spectaculos ce te tine cu sufletul la gura desi are niste scapari de logica; intarpretarea actoriceasca e la cote extrem de inalte; pacat ca nu a fost continuat.

1 0

mel.1

16.04.2013

Era interesant serialul, pacat ca l-au inchis, cred ca avea suficient poterntial neexploatat si putea sa ajunga departe. Totusi, poate il vor continua vreodata, sper eu. Subiectul seamana un pic cu cel al serialului "Earth Final Conflict", cel putin asa mi se pare mie, numai ca extraterestri din "V" sunt mult mai diabolici, decat ceilalti. Oricum, ambii, au venit pe Pamant, cica cu ganduri bune, pasnici, avand intentii bune, dar s-a dovedit ca ambii aveau ganduri ascunse si interese proprii. In ambele seriale s-a creat gruparea numita Rezistenta,...mai departe nu mai putem stii ce va face rezistenta in "V", fIIndca a fost anulat, dar putem sa ne imaginam, daca este sa ne aducem aminte de ceea ce s-a intamplat in EFC. Chiar si in aceste conditii, merita sa-l vizionati, parerea mea.

1 0

alitzy

03.03.2012

Merita încercat! Povestea este interesanta, te tine oarecum în suspans, personajele sunt alese cu finete si foarte bine construite.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top