Moonlight Trailer
Trailer #1 03:01

Dallas Buyers Club (2013)

Dramă, Istoric | 17 November 2013 (United States of America)

Dallas Buyers Club (2013)

Dallas Buyers Club

Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jean-Marc Vallée, Todd Field

Producător:

Universal Pictures, Truth Entertainment, Voltage Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Noiembrie 2013

Dată lansare (Romania):

7 Martie 2014

Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986. El caută medicamente alternative care ar putea să-l ajute și la care și alte persoane cu acest virus vor putea avea acces.

Recenzii

scipio_africanul

08.09.2018

suna interesant si imi place si distributia..abia astept sa il vad

5 9

Pompiliu.Muscalu

08.09.2018

Nu as zice ca e un nou Philadelphia.E la fel, dar altfel. Intr-o lume atat de -sa zicem nesigura - cineva se lupta, ca odinioara, ca cei 300 contra un milion. Christian Bale are concurenta mare anul asta, si nu stiu de ce, am impresia ca intre el si Matthew noi vom avea doar de castigat. P.S. Jennifer Garner s-a hotarat sa nu mai fie (doar) Alias.Acum e in Luminile Rampei. Nota 10.

0 6

piticulrau

08.09.2018

Cu siguranta unul din cele mai bune filme ale anului , impresionant este si Matthew McConaughey in rolul principal , il interpreteaza magistral pe Ron Woodroof un electrician ce duce o viata sexuala dezordonata , dependent de droguri si alcool si care se trezeste purtator hiv , viata sa este schimbata total de acest eveniment. Eu il vad ca favorit la Oscar alaturi de Forest Whitaker , desi mie mi-a placut mai mult McConaughey poate si datorita faptului ca e o surpriza rolul pe care il are in acest film fata de ceea ce ne obisnuise. Ca realizare pe ansamblu filmul este o ecranizare reusita a vietii lui Ron Woodroof, nu are lacune in scenariu si actingul este de calitate , o coloana sonora mai buna ar fi fost binevenita acesta fiind cam singurul minus pe care il gasesc acestui film.

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top