Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Dan in Real Life (2007)

Comedie, Romantic, Dramă | 26 October 2007 (United States of America)

Sfaturi de viață (2007)

Dan in Real Life

Comedie, Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Hedges, Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara

Producător:

Touchstone Pictures, Focus Features, Jon Shestack Productions

Dată lansare (SUA):

26 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

Columnist de sfaturi, Dan Burns este un expert în relații, dar cumva se chinuie să reușească ca frate, un fiu și un părinte singur a trei fice precoce. Lucrurile devin și mai complicate când Dan află că femeia de care el se îndrăgostește este de fapt noua iubită a fratelui său.

Recenzii

Mihai

08.09.2018

Un film despre iubire, despre a doua sansa in viata si despre familie mai ales. E incredibil cat de usor se poate face un film minunat cu doar o mana de actori si un subiect atat de simplu la prima vedere. Actorii joaca cu o naturalete extraordinara si poate ca asta face ca filmul sa fie atat de bun. Acelasi stil intalnit in Juno, Little Miss Sunshine si alte productii din ultima vreme care nu se bazeaza deloc pe efecte speciale sau actiune ci pur si simplu pe naturaletea interpretarii si pe subiect. Recomand cu caldura. PS. Juliette Binoche e chiar a hottie pentru varsta ei si Dane Cook m-a impresionat pentru rolul atipic pe care il face.

6 9

jamesq

08.09.2018

Nu ma asteptam la mare lucru de la el mai ales dupa filmele copilaresti in care l-am vazut pe Steve Carell. Dar mi-a placut la nebunie.

1 2

jadi

08.09.2018

Cu un pic de rabdare, actiunea filmului se petrece mai lent dar sigur, am terminat de vazut filmul. Dragut si apropiat de realitate desi nu cred ca mai suport sa vad inca o familie americana mare si iubitoare :-) Cel mai mult mi-a placut ca Dan nu reusea sa discute cu nici un adult si atunci marile lui peroratii aveau loc in fata copiilor.

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top