Moonlight Trailer
Trailer #1 01:34

Dangerous Liaisons (1988)

Dramă, Romantic | 16 December 1988 (United Kingdom, United States of America)

Legaturi periculoase (1988)

Dangerous Liaisons

Dramă, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Frears, Eric Steel

Producător:

Lorimar Film Entertainment, NFH Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

16 Decembrie 1988

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2021

Actiunea se desfasoara in Franta intre anii 1760-1770. Marchiza de Merteuil are nevoie de servicile fostului ei amant, un cuceritor notoriu, Vicontele de Valmont, pentru a se razbuna pe unul din amantii ei, care planuia sa o paraseasca si sa se casatoreasca cu o tanara virtuoasa pe nume Cecile de Volanges. Dar Valmont, plictisit si neintrigat de provocare, propune un pariu care urma sa o implice si pe Doamna de Tourvel, o femeie credincioasa, cu frica de Dumnezeu, intr-un joc al intrigilor, secretelor si confidentelor. In iubire, insa, lucrurile nu sunt niciodata simple...

Recenzii

emil-dorin

08.09.2018

L-am vazut in germana! Tradus la fel de genial. Totul e poezie vorbita. Nu stiu cum e traducerea romana! Poate-mi transmite cineva! Ar fi dragut!

4 1

IVO

08.09.2018

John Malkovich este genial in acest rol....iar mie nu mi-a placut niciodata Glenn Close. Dar cand am vazut filmul acesta, mi-am schimbat parerea despre ea.

8 2

cezar33

08.09.2018

Domnul De Laclos ar fi incantat sa-si vada opera transpusa pe marele ecran. Daca de la "monsieur" John Malkovich ne asteptam, datorita afinitatilor deosebite pentru hexagon, surpriza vine de la celelalte mari nume de pe afis care se potrivesc pe roluri ca manusile de piele de caprioara. Recomand cu multa caldura vizionarea acestei versiuni a "Legaturilor..."

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top