Moonlight Trailer
Trailer #1 01:57

Dangerous Minds (1995)

Dramă, Crimă | 11 August 1995 (United States of America)

Minti Periculoase (1995)

Dangerous Minds

Dramă, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John N. Smith, David Hand

Producător:

Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films, Hollywood Pictures, Via Rosa Productions

Dată lansare (SUA):

11 August 1995

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Louanne Johnson, profesoara si fost infanterist marin, accepta postul de profesor la liceul Est Palo Alto. Insa nu realizeaza ca studentii pe care urmeaza sa-i educe sunt foarte inteligenti, dar cu probleme sociale. Are de ales intre a se da batuta si a le atrage atentia elevilor sai pentru a-i ajuta sa invete. Petrec impreuna clipe frumoase, printre poezii si muzica, pana cand unul dintre elevi este omorat. Atunci Louanne decide sa renunte la slujba ei de profesor, nestiind insa ca elevii ei s-au atasat atat de tare de ea incat nu o vor lasa sa plece cu una, cu doua…

Recenzii

DarkAngel

08.09.2018

Nu ma satur sa vad filmul iar si iar, de cate ori am ocazia. Coloana sonora exceptionala. Melodii alese cu grija.

1 2

kirara

08.09.2018

Un film exceptional care trateaza in mod realistic si ne prezinta in aceeasi maniera pe tot parcusul ideea filmului,cea a diferentelor de piele,dar mai ales arata ca prejudecatile sunt total idioate,deoarece nimeni nu este la fel cu alta persoana.Toti suntem unici,nu doar dupa cum aratam ci si dupa ce gandim,deoarece daca poate avem aceleasi ideei nu inseamna ca le gandim la fel,ci toti gandim diferit,ceea ce ne deosebeste de animale,al caror inteligenta a fost subastimata pana de curand.Dra lucrurile evolueaza,si asta ne dezvaluie filmul,pentru cei cu mai putin spirit de observatie.Mia placut foarte mult filmul deoarece ma regasesc in el,toti suntem rebelii cand suntem adolescenti,unii mai mult alti mai putin,dar in felul nostru unic infruntam pe cineva care pur si simplu nu intelege definitia cuvantului diferenta.Dar problema cea mai mare este atunci cand diferentele ajung pe "strada",si la propriu si la figurat,si nimeni chiar nu intelege ca nu conteaza cine e cel mai smecher,sau cel mai cool,conteaza doar ceea ce facem pentru a ne promova pe noi,ca personalitate si individualitate.Cultura se dobandeste,dar pentru asta unele persoane teebuie sa renunte la prejudecati,deoarece daca stam si ne gandim bine ce altceva ne distruge societatea,dar mai ales viata???

2 2

WizardS

08.09.2018

Da , e un film de referinta daca stam sa ne gandim ca inca mai castiga admiratori dupa atatia ani (1995). E un film bun creat pe esenta unui caz adevarat. Merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top