Moonlight Trailer
Trailer #1 00:39

Dante 01 (2008)

SF | 02 January 2008 (France)

Dante 01 (2008)

Dante 01

SF (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marc Caro, Jean-Claude Van Damme

Producător:

StudioCanal, Eskwad, Wild Bunch, CinéCinéma, Région Ile-de-France, Conseil Régional des Pays de la Loire, Canal+

Dată lansare (SUA):

2 Ianuarie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

<p>Undeva in adancul spatiului, intr-o galaxie foarte indepartata, intr-un timp foarte indepartat.O statie spatiala cu rol de inchisoare pentru cei mai feroce criminali ai vremii. Criminali in serie, strangulatori...toata scursura lumii adunata intr-un singur loc. In acest loc sinistru sosesc criogenate doua persoane.Doctorul Elisa, responsabil cu implementarea unor noi metode de tratatment bazate pe nanotehnologie si un detinut misterios. El nu are niciun nume, nimeni nu stie de ce e invinuit, nimeni nu poate comunica cu el deoarece nu vorbeste si nu pare a fi ancorat in lumea reala. Cine este el ? Nimeni nu stie, doar un tatuaj cu Sf.Gheorghe invingand balaurul, pe brat. Poate fi numit in batjocura Sfantul Gheorghe ? </p><p>Pe puntea statiei spatiale se afla un hacker ascuns intre detinuti care va profita de slabiciunile unuia dintre sefi.Va reusi  dr.Elisa  sa schimbe caracterul criminalilor prin interventia asupra ADN-urilor prin  nanotehnologie ? Va reusi hackerul sa prabuseasca statia spatiala pe planeta plina de magma ? Raspunsul se afla in mainile celui pe care il dispretuiesc si  de care se tem in acelasi timp toti cei care se afla pe aceasta statie spatiala. </p>

Recenzii

highlander

08.09.2018

Un film absolut slab,ma asteptam la mai mult dar de aici pana a face comaparatie cu Solaris e cale lunga iar printre altele filmul de fata cred ca ar plictisi pe toata lumea .... chiar daca sunt fan filme SF.

11 5

dumitru_apostol

08.09.2018

Filmul este o adevarata capodopera in domeniul SF, nici nu ma asteptam ca francezii sa reuseasca asa ceva.Probabil, doar Solaris mai vine cu o idee atat de originala. Sfantul Gheorghe, Mesia ? Totul intruchipat intr-un detinut sosit pe o statie orbitala inchisoare, departe de Pamant dar foarte aproape de iad.Nota 10. PS: bugetele astea nu stiu de unde sunt scoase, 80.000 de euro ar fi mai rezonabil.

4 1

paulgrojdi

08.09.2018

O ameteala totala! Nici o noima in toata povestea.Desi i-mi plac sf-urile acesta m-a facut sa regret timpul pierdut. 5

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top