Moonlight Trailer
Trailer #1 01:12

仄暗い水の底から (2002)

Horror, Thriller, Mister | 19 January 2002 (Japan)

Dark Water (2002)

仄暗い水の底から

Horror, Thriller, Mister (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hideo Nakata

Producător:

Office Augusta Co. Ltd., Nikkatsu Corporation, Oz Company, Kadokawa Shoten Publishing Co., Nippon Television Network (NTV), Video Audio Project (VAP)

Dată lansare (SUA):

19 Ianuarie 2002

Dată lansare (Romania):

5 Martie 2004

Recenzii

bobbytz

08.09.2018

Dupa ce castiga custodia fiicei ei ,Yoshimi incearca sa ia viata de la capat.Apartamentul in care se muta ,la inceut ,pare locul perfect ,dar curand lucruri inexplicabile incep sa se intample.Constant apar imense pete de apa pe tavan din care se scurge mai mult lichid pe zi ce trece.Ea cheama proprietarul ,insa acesta refuza sa faca ceva in aceasta privinta.La inceput vede o geanta rosie pentru copii ,ce apare in diverse locuri si curand si copilul in persoana incepe sa se arate.In cele din urma ,Yoshimi ,descopera originea acestei fantome...

2 2

jdr

08.09.2018

Yoshimi e proaspăt divorţată şi speră să obţină custodia fetiţei sale de şase ani, Ikuku. Se simte pregătită să înceapă o nouă viaţă, dar singurul apartament pe care şi-l permite se află într-un bloc amărât, mâncat de igrasie. Însă clădirea mai ascunde un secret bizar: Ikuku descoperă, pe acoperiş, lângă rezervorul de apă, un ghiozdan roşu plin cu jucării. Yoshimi îl predă administratorului clădirii, dar ghiozdanul reapare în acelaşi loc a doua zi. Se pare că el a aparţinut unei fete care a dispărut în mod misterios acum doi ani. Nakata e declarat maestrul filmelor ce-ţi îngheaţă spinarea, autor al unui cruntissim horror ce a fost ulterior adaptat în variantă americană, "Avertizarea". Suspansul de nesuportat, apariţiile calme, dar cu atât mai violente din filmele regizorului nipon îl transformă pe Stephen King în clipocit dulce de izvor. Corbul de Argint la Festivalul de film fantastic de la Bruxelles. Marele Premiu şi Premiul FIPRESCI la Festivalul de la Gerardmer. Prezentat la Festivalul de la Berlin, 2002.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top