Moonlight Trailer
Trailer #1 00:30

Das Boot (1981)

Dramă, Istoric, Război | 16 September 1981 (Germany)

Submarinul (1981)

Das Boot

Dramă, Istoric, Război (Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wolfgang Petersen

Producător:

Radiant Film GmbH, Süddeutscher Rundfunk, Bavaria Film, Westdeutscher Rundfunk (WDR), Twin Bros. Productions, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

16 Septembrie 1981

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Este anul 1942, iar flota germana de submarine este angajata in asa numitul "Razboi al Atlanticului" pentru a distruge toata flota engleza. Dar britanicii au escorte din clasa distrugatoare mult mai puternice, iar U-Boat-urile germane incep sa sufere pierderi. Filmul este povestea unui echipaj de pe un asemenea U-Boat, axandu-se pe profesionalismul mentinut de acestia in incercarea de a indeplini misiuni imposibile, in tot acest timp facand eforturi sa inteleaga si totodata sa se supuna ideologiei guvernului sub care servesc.

Recenzii

cneius

08.09.2018

Lupta pentru supravietuire, mister, extaz si agonie durere, iluzii si deziluzii, hazardul care pune capat aventurii.

1 1

0merta

08.09.2018

Alt film, aceeasi tema; W II W. De data aceasta suntem invitati sa navigam pe si, pe sub ape, si, sa traim alaturi de echipajul unui U-Boat, drama matelotului german. Curajul, disperarea, framantarile interioare; sunt excelent scoase in evidenta. Devotamentul, onoarea, loialitatea fata de ordinele cuiva caruia i-a jurat credinta, dar, caruia nu-i intelege si nu-i aproba deciziile, fac ca acest film sa prezinte si o alta latura a razboiului, si anume, latura umana a nazistilor, a soldatului german de rand , soldat care, inainte de a fi soldat, este, mai presus de orice: OM.

4 1

bulanel

08.09.2018

foarte buna film,3 ore si ceva nici nu le-am simtit.iar finalul ...face toti banii!cat de mici suntem in fata destinului.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top