Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

Dead Birds (2004)

Horror, Thriller, Western | 01 January 2004 (United States of America)

Zbor Intunecat (2004)

Dead Birds

Horror, Thriller, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alex Turner

Scenariști:

Simon Barrett

Producător:

Silver Nitrate Pictures, Dead Birds Films

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2004

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Dupa ce au jefuit o banca,  un grup de talhari se ascund intr-o casa aparent abandonata. In timp ce furtuna se intensifica si se innopta fiecare din talhari incep sa aiba viziuni despre atrocitatile ce s-au intamplat in casa. Ii chinuiau, neincetat, aceste imagini mai ales cea a unor ghiare...Pe masura ce fortele malefice din casa incep sa se arate din ce in ce mai mult, mebrii grupului incep sa nu se mai inteleaga si astfel hranind cu ura lor, spiritele existente in acea casa.

Recenzii

TheoLuvMCR

08.09.2018

este foarte buna aceasta productie.

6 3

hashu

08.09.2018

un horror foarte bun......o poveste infricosatoare.....prestatii bune ale actorilor......merita vazut mai ales la cinema

3 2

luka_crc

08.09.2018

Da,uite domne' un horror bun,excelent chiar!Chiar daca nu abunda in scene dure,in litrii de sange sau o multime de organe imprastiate,filmul iti da fiori reci prin acumularea graduala a suspansului,prin proportia de teroare ce e prezenta in unele scene si prin sunetul ce se impleteste extraordinar cu vizualul asigurand senzatie de neliniste permanenta.Finalul inteligent nu face decat sa intregeasca un horror bine gandit si realizat.

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top