Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Dear John (2010)

Dramă, Romantic, Război | 04 February 2010 (United States of America)

Dragul meu John (2010)

Dear John

Dramă, Romantic, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lasse Hallström

Producător:

Screen Gems

Dată lansare (SUA):

4 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Acest film, in regia lui Lasse Hallstrom, spune povestea unui tanar soldat care se indragosteste de o studenta idealista. Intr-o vacanta de primavara, Savannah Curtis il intalneste pe John Tyree, aflat intr-o scurta permisie. Pentru personajul lui Chaning Tatum, momentul intalnirii reprezinta dragoste la prima vedere. In urmatorii sapte ani cei doi corespondeaza intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) insemnand pentru tanarul soldat mai mult decat niste simple gesturi romantice, caci la fiecare misiune periculoasa acesta reuseste sa-si mentina echilibrul pishic tocmai cu ajutorul acestori dovezi de dragoste. Insa aceasta indelungata corespondenta are consecinte pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede...

Recenzii

178 Ordonare după: | |

cristimilan7

08.09.2018

Robert este un ratat in adevaratul sens al cuvantului. El nu isi doreste nimic de la viata, cu exceptia unui lucru; sa aiba suficient curaj de a se sinucide. Dar intr-o zi totul se schimba pentru ca Robert a salvat viata unui om.

3 24

sugar

08.09.2018

Din cate am vazut in trailer este un film foarte bun, foarte foarte bun.. abia astept sa-l vad.

5 10

Eclipse88

08.09.2018

filmul este facut dupa romanul scris de cel care a scris si a walk to remember si the noteboock, deci e clar ca o sa fie la fel de bun ca ele se vede si dupa thriler ca filmul o sa fie ceva de neuitat ca cele mentionate mai sus :)

18 25

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top