Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Death Defying Acts (2007)

Dramă, Romantic | 13 September 2007 (United Kingdom)

Houdini: ultimul magician (2007)

Death Defying Acts

Dramă, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gillian Armstrong

Scenariști:

Tony Grisoni, Brian Ward

Producător:

BBC Films

Dată lansare (SUA):

13 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2009

<p class="MsoNormal">Death Defying Acts este o drama despre misiunea obsesiva a marelui Harry Houdini de a gasi dovezile vietii de apoi. Este anul 1926, iar Houdini este un superstar international. Abilitatea paranormala de a insela relitatea nu este singura calitate care minuneaza audienta la fiecare spectacol, sarmul sau castigand inima numerosilor sai fani de asemenea. In spatele zambetului permanent pe care il afiseaza se ascunde insa un suflet torturat. Desi faimos, el se simte extrem de singur si vinovat ca nu a fost alaturi de mama lui inainte sa moara. </p><p>Houdini decide sa plece in turneu in Scotia si anunta ca ii va plati 10,000 celui care ii va demonstra ca poate lua legatura cu raposata lui mama. Dar in convingerea lui ca exista o forma de existenta dupa moarte, Houdini devine tinta a numerosi sarlatani si spiritisti falsi. Desigur, frumoasa spiritista Mary McGregor si ajutorul/fiica ei Benji par extrem de sincere, avand talente reale, dar asta nu inseamna ca cele doua nu au si alte motive pentru a-l intalni pe faimosul magician.</p>

Recenzii

delfinasu

08.09.2018

Bunicel filmul, actorii foarte buni, dar parca a lipsit ceva... Harry Houdini a fost totusi unul dintre cei mai mari magiciani ai tuturor timpurilor... Ar merita un film chiar mai bun decat acesta ;)

6 2

Dyamant

08.09.2018

Mi-a placut desi cate odata am avut impresia ca filmul nu a fost atat de ''serios'' pe cat ar fi trebuit...Subiectul referitor la spiritism e bine ales dar poate merita o alta abordare... in rest vizionare placuta.:)

3 0

Laura34215

08.09.2018

Actori buni, actiune interesanta, captivant. Mi-a placut.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top