Death Note (2006)

デスノート

Fantasy, Mister, Thriller (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Shusuke Kaneko

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 2006

Dată lansare (Romania):

7 Iunie 2020

<p>Un film care analizează conceptul de dreptate. Protagonistul filmului, Yagami Light, găsește un caiet în care, daca scrie numele unei persoane al cărei chip l-a văzut, acea persoană moare 40 de secunde mai târziu din cauza unui atac de cord. Caietul vine cu un set de reguli și un Shinigami - zeu al morții - care pot fi folosite în avantajul celor dornici de justiție. Yagami pune la încercare misterul caietului, însă misiunea lui de a transforma lumea și de a eradica criminalii declanșează o investigație a poliției.  Yagami va încerca să fie mereu cu un pas înaintea poliției și a investigatorului L, a cărui capacitate de deducție extraordinară îl bănuiește că ar fi responsabil de valul de morți.</p>

Recenzii

CodNameHellboy

08.09.2018

Mie mi se pare un film destul de Bunicel Mi-a placut mai mult partea de logica a lui. Desi Lnu e actorul principal cum arata in porster!

2 0

larysssa

08.09.2018

mia- placut filmul desi este destul de diferit de anime...Ken'ichi Matsuyama joaca foarte bine rolul lui L:i se potriveste ca o manusa.

1 0

Akyra

08.09.2018

Filmul nu seamana cu serialul TV. Unele personaje difera, dar merita aplauze. O mica precizare (evidenta de altfel): japonezii citesc Death Note, Desu Noto. Actorii sunt buni, dar nu brilianti. Merita vazut. Dar un mic sfat: Mai bine uitati-va la serial mai intai, sau, mai bine, cititi revistele (se gasesc destul de usor). Asa o sa intelegeti mult mai bine filmul. Dar asta este doar parerea mea.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top