Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Death at a Funeral (2010)

Comedie | 15 April 2010 (United States of America)

Înmormântare cu peripeții (2010)

Death at a Funeral

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neil LaBute

Scenariști:

Dean Craig

Producător:

Parabolic Pictures, Screen Gems

Dată lansare (SUA):

15 Aprilie 2010

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

  Atunci cand patriarhul unei familii nord-americane disfunctionale se stinge din viata, toti componentii familiei se reunesc in casa decedatului pentru a participa la priveghi si la ceremonia de inmormantare. Vaduva indurerata si cei doi fii ai acesteia sunt consolati de catre unchi, matusi, verisori, verisoare si prieteni care mai de care mai amuzanti si bizari, care transforma un eveniment ce trebuia sa se caracterizeze prin sobrietate si tristete intr-un haos total si o bataie de joc. Pe masura ce tensiunile se acumuleaza, animozitatile de cristalizeaza si conflictele dintre rude reizbucnesc, secretele de multa vreme ingropate ale familiei sunt dezvaluite, iar consecintele sunt hilare si imprevizibile. Situatia se complica atunci cand un pitic homosexual pe care nimeni nu il cunoaste pretinde ca este iubitul decedatului si ameninta sa genereze un scandal public daca nu ii sunt satisfacute pretentiile financiare. 

Recenzii

mamaia89

08.09.2018

Tinand cont ca este un remake a unui film englezesc din 2007 , nu se compara cu acest fim din doua motive:MartinLawrence si Chris Rock.Care in opinia multora sunt uni din cei mai mari actori de comedie de culoare din istoria filmului.

5 11

pmc231980

08.09.2018

bai fratilor dar mult mai este pana apare dar presimt ca va rupe gura targului cu incasarile....superrrrr

2 4

Lady_Lulu

08.09.2018

Remake sau nu cu siguranta va fi un film bun mai ales pentru ca in film vor juca Martin Lawrence si Chris Rock..Traileru arata destul de amuzant..

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top