Moonlight Trailer
Trailer #1 02:08

Der Untergang (2004)

Dramă, Istoric, Război | 08 September 2004 (Austria, Germany, Italy)

Prăbușirea (2004)

Der Untergang

Dramă, Istoric, Război (Austria, Germany, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Oliver Hirschbiegel

Producător:

Rai Cinema, Constantin Film Produktion, Westdeutscher Rundfunk (WDR), Norddeutscher Rundfunk (NDR), Österreichischer Rundfunk (ORF), Degeto Film, EOS Entertainment

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2004

În aprilie 1945, Germania era aproape de înfrângere cu armata rusă apropiindu-se dinspre est și aliații atacând dinspre vest. În Berlin, capitala celui de-al treilea imperiu, Adolf Hitler proclamă că Germania încă va dobândi victoria și le ordonă generalilor și consilierilor să lupte până la ultimul om. Când sfârșitul vine în final, și Hitler zace mort de mâna lui, cei care au mai rămas din militarii lui trebuie să găsească o cale să încheie omorul care este bătălia Berlinului, să pună armele jos și să se predea.

Recenzii

rats

08.09.2018

O capodopera 100% germana

6 1

mdomnita

08.09.2018

O realizare excelenta a ultimelor zile ale lui Hitler. NOrmal, tinand cont de tema e in principal fictiune, dar e bine realizat si merita vazut. PErsonajele sunt bine conturate si faptele ar putea fi reale.

8 2

Patronu

08.09.2018

Excelent filmul din toate punctele de vedere. Singurul minus e că nu s-a lucrat destul la montaj. Deşi e un film nemţesc, întâmplările sunt prezentate obiectiv. La final am rămas impresionat de acurateţea detaliilor. Nu trebuie uitat actorul din rolul prinipal (Bruno Ganz), care face un rol genial.

12 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top