Ore de disperare (1990)

Desperate Hours

Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Cimino, Robert Greenwald

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

5 Octombrie 1990

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Desperate Hours este un thriller/crima/drama, aparut in anul 1990. De regia acestui film s-a ocupat Michael Cimino, iar de scenariu s-au ocupat Lawrence Konner, Mark Rosenthal si Joseph Heyes, scenariu adaptat dupa romanul lui Joseph Heyes. In rolurile principale ii putem urmari pe Mickey Rourke, Anthony Hopkins, Mimi Rogers sau Lindsay Crouse. Michael Bosworth este un criminal cu probleme psihice, care este pe cale sa primeasca inca o judecata, iar acum acesta isi seduce avocatul pentru a-l ajuta pe acesta sa evadeze. Dar in timp ce acestia incearca sa-si faca drumul spre libertate, aceasta este lasata in urma. Acesta decide sa o astepte pe aceasta sa vina la el, asa ca se decide sa se ascunda in casa familiei Cornells. Acum vom afla ca familia Cornells are propriile lor probleme. Sotul este despartit de sotie. Iar pe urmele lor se afla un agent FBI, care foloseste avocatul pentru a-i conduce pe acestia spre Boswort.

Recenzii

dyon

08.09.2018

FRUMOS TARE, ARE TOT CE-I TREBUIE UNUI FILM,IL RECOMAND TUTUROR,PENTRU ANUL 1990 E PREA BUN, NOTA 10

0 1

corcodus

08.09.2018

un film de actiune marca cimino, o distributie mai mult decat meritorie, asa ca e un film ce merita vazut macar si pentru jocul actorilor.

0 0

scipio_africanul

08.09.2018

ce tampenie de film...unde vedeti voi film foarte bun si care merita vazut?? mulite faze slabe si aiurea....merita nota 1 nu 10!! distributia da e ok..dar..asta nu face filmul bun

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top