Moonlight Trailer
Trailer #1 02:01

Desperate Measures (1998)

Acțiune, Dramă, Thriller | 30 January 1998 (United States of America)

Masuri disperate (1998)

Desperate Measures

Acțiune, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Barbet Schroeder

Producător:

TriStar Pictures, Mandalay Entertainment

Dată lansare (SUA):

30 Ianuarie 1998

Dată lansare (Romania):

26 Septembrie 2021

Frank Conner este un ofiter de politie din San Francisco a carui sotie a murit, iar fiul sau Matt sufera de leucemie. Fara un transplant de maduva Matt va muri, iar Frank trebuie sa gaseasca un donator. Singurul care l-ar putea salva pe Matt este un ocnas pe nume Peter McCabe, un criminal in serie nebun. La inceput McCabe refuza, dar pana la urma accepta operatia. McCabe a descoperit o cale ingenioasa de a evada din camera de operatie acolo unde doctora Hawkins se pregateste pentru a executa operatia. Connor se vede pus intr-o situatie dificila, fiul sau este pe moarte, iar un criminal umbla liber prin spitalul orasului. El trebuie sa ia o decizie si trebuie sa incalce legea pentru a-l aduce pe McCabe pentru operatie si a-l salva pe Matt.

Recenzii

Theo

08.09.2018

Bun film, desi vechisor, dar m-s tinut cu sufletul la gura...atunci...acum imi tin sufletul intr-un borcan sa nu-l inghit de cate ori imi vine la gura :D

1 3

Cluc

08.09.2018

Filmul vrea să demonstreze că un tată face orice pentru sănătatea şi viaţa copilului său. Uneori îşi riscă chiar şi cariera... Când viaţa cuiva drag depinde de tine, nu te gândeşti la repercursiunile ce pot apărea în vieţile altora.

0 0

Florin108

08.09.2018

Un film superb,actiunea este dusa la extrem si este complexa in care Michael Keaton joaca un rol exceptional.Filmul ni-l pune in rolul principal pe Peter McCabe(Michael Keaton) chiar daca este personajul negativ.Michael Keaton este absolut genial iar filmul la fel,Nota 10 cu +. Recomand tuturor acest film.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top