Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Despicable Me (2010)

Animaţie, Familie, Comedie | 08 July 2010 (United States of America)

Sunt un mic ticalos (2010)

Despicable Me

Animaţie, Familie, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pierre Coffin, Chris Renaud

Producător:

Illumination Entertainment, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

8 Iulie 2010

Dată lansare (Romania):

27 August 2010

Dupa ce si-a castigat renumele de cel mai talentat hot de pe planeta, Gru constata ca trebuie sa infrunte o concurenta puternica venita din partea tanarului Victor, cel care si-a insusit o arma performanta pentru a duce la bun sfarsit planul indraznet de a fura Luna de pe cer. Dorind sa isi consolideze statutul de cel mai bun hot subtilizand el insusi astrul noptii, Gru adopta temporar trei fetite de la un orfelinat cu scopul de a le forta sa patrunda prin viclesug in locuinta securizata a lui Victor si a-i ajuta astfel pe el si pe loialii lui minioni sa intre in posesia sofisticatei arme. Planul decurge excelent pana in momentul in care aparent insensibilul Gru se ataseaza de cele trei fetite pe nume Agnes, Edith si Margo, care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila, privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel, cel mai perfid ticalos de pe Glob este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza orfanele si sa renunte la planul sau diabolic de a fura Luna, preferand sa mearga la spectacolele de balet ale fiicelor lui adoptive si sa le citeasca acestora povesti seara la culcare.

Recenzii

bibinitza

08.09.2018

astept cu nerabdare acest film imi doresc cat mai repede sa vina 2010 pentru al putea vedea deoarece imi plac desenele de animatie

3 11

shelley

08.09.2018

Muzica din spatele scenelor-fulger dar si pregnanta personajelor chiar da glas unei animatii ce pare a merita sa fie vazuta. In 3D, cum altfel?

3 3

lmincu

08.09.2018

De mult nu am mai ras asa!Asta poate si pentru ca iubesc desenele.Nu l-am vazut la o calitate foarte buna, dar nu mai aveam rabdare .Este o poveste pentru copii presarata cu glume pentru adulti.Chestiile mici si galbene sunt foarte haioase.Abia astept sa apara si pe dvd sa il revad!

4 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top