Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Devil (2010)

Horror, Mister, Thriller | 13 January 2010 (United States of America)

Demon (2010)

Devil

Horror, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Erick Dowdle

Producător:

Universal Pictures, Media Rights Capital, Night Chronicles, Relativity Media

Dată lansare (SUA):

13 Ianuarie 2010

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2010

  Intr-o zi aparent obisnuita, intr-o cladire de birouri cu multe etaje, un grup de cinci persoane care s-au intalnit absolut intamplator si care nu se cunosc intre ele raman blocate intr-un ascensor al groazei. Doua femei si trei barbati sunt prinsi ca intr-o capcana intre peretii ingusti ai unui lift, oprit intre etaje din cauza unei pene de curent, sub privirile neputincioase ale agentilor de securitate. Printre nefericitii captivi se afla si Bowden, un detectiv criminalist care s-a luptat in trecut cu demonii alcoolului si care nu stie ca se confrunta cu forte supranaturale mai presus de capacitatea lui de intelegere. Ori de cate ori se stinge lumina in interiorul ascensorului, se aud zgomote suspecte, tipete si vaiete, iar unul dintre cei cinci prizonieri este ranit in moduri care mai de care mai bizare. Nu trece multa vreme pana cand oamenii din lift inteleg ca unul dintre ei este Diavolul si ca trebuie sa identifice inamicul inainte de a fi prea tarziu, luptand cu indarjire pentru a supravietui acestei batalii cu fortele raului.

Recenzii

gogoloius

08.09.2018

Un film simplist care nu exceleaza in absolut nimic. Incepe clasic cu un citat biblic, urmeaza apoi o serie de sfaturi de la bunici citire cum sa faci sa fie bine si apoi apare cel negru-n retina .

1 0

bembex

08.09.2018

am vazut traileru si pot spune ca promite destul de mult din trailer.chiar daca se spune ca in trailer se pun doar fazele cele mai tari cred ca acesta va fi un thriller destul de bun...cand apare?

4 7

zingara

08.09.2018

In sfarsit un trailer facut "ca lumea" pentru un thriller. Prezentarea facuta up-side-down, camera de introspectie in viteza si dezvaluirea lui Devil intr-o fractiune de secunda (nu l-am putut vizualiza decat cu stop cadru) in oglinda. Pare promitator...

8 13

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top