Moonlight Trailer
Trailer #1 01:28

Devil's Due (2014)

Horror | 08 January 2014 (United States of America)

Devil's Due (2014)

Devil's Due

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Producător:

TSG Entertainment, Davis Entertainment, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

8 Ianuarie 2014

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2020

<p><span style="font-size: 13px; line-height: 19px; font-family: Georgia, 'Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; color: #333333">Un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi revine din luna de miere şi, în mod straniu, niciunul dintre ei nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat într-una dintre nopţile petrecute în vacanţă. </span><span style="font-size: 13px; line-height: 19px; font-family: Georgia, 'Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; color: #333333">După ce descoperă că vor avea un copil, deşi nu plănuiseră asta încă, viitorul tată e preocupat să înregistreze cât mai multe amintiri din timpul sarcinii soţiei. Tot filmând, el începe să observe schimbări bizare în comportamentul ei. Iniţial, crede că sunt doar hormonii de vină şi neliniştile legate de viitorul copil, însă, pe măsură ce bebeluşul creşte în interior, devine evident că schimbările întunecate din mintea şi corpul mamei au o sursă mult mai sinistră.</span></p>

Recenzii

yulyan987

08.09.2018

Hmmm...un film destul de interesant cel putin ca idee. Povestea este una captivanta, actorii principali reusesc sa se faca placuti prin prestatia lor, actiunea este una destul de alerta, poate scenariul e un pic mai slabut, cel putin spre final dar eu zic ca merita sa aruncati o privire si voi. Nu e un film rau.

1 0

Deea.bloom

08.09.2018

horror? eu chiar m-am amuzat copios la acest film. a fost previzibil, cu o actiune nu foarte complexa. ceva posedari, nimic interesant. nici distributia nu a ajutat prea mult. singurul moment interesant este la sfarsit, in rest e doar vorbarie, fara actiune.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top