Moonlight Trailer
Trailer #1 01:45

Diabolique (1996)

Dramă, Horror, Mister, Thriller | 22 March 1996 (United States of America)

Diabolique (1996)

Diabolique

Dramă, Horror, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeremiah S. Chechik

Producător:

Marvin Worth Productions, ABC Productions, Morgan Creek Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Martie 1996

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Doua femei. Un singur barbat. Combinatia poate duce la crima. Sotia si amanta unui director de scoala planuiesc cu atentie sa-l ucida pe acesta. Planul decurge perfect pana in momentul in care cadavrul, care fusese aruncat intr-un loc strategic, dispare. Incordarea incepe sa le dea de gol pe cele doua femei in momentul in care un politist in retragere, care cereceta disparitia directorului scolii, incepe sa creada ca cele doua femei stiu mai mult decat lasa sa se inteleaga, iar starea lor de spirit este pe punctul de a ceda cand unul din elevi spune ca l-a vazut pe director in viata.

Recenzii

Nutzica

08.09.2018

Prestatia Isabellei Adjani e singurul lucru care m/a determinat sa urmaresc filmul pana la capat, in rest e plictiseala.

0 10

Doina1952

08.09.2018

Adaptarea romanului politist "Celle Qui N'Etait Plus" a lui Pierre Boileau , schimbat un pic din punct de vedere ...a celui care este in plus, mi se pare interesanta prestatia actoriceasca atat a actritei Sharon Stone, care de altfel a fost nominalizata la Razzie Award in 1997 (Worst New Star)pentru rolul Nicole Horner din acest film , cat mai ales interpretarea plina de inocenta, naivitate...transformata brusc in duritate si perversitate, a celebrei actrite franceze Isabelle Adjani (Mia Baran )

8 3

BrokenDarkne55

08.09.2018

trailerul m-a lasat cu expresia: "oopsie!" foarte mediocru guy beast wife, guy beats mistress, mistress and wife kill guy, guy not dead, boom, boring.

0 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top