Moonlight Trailer
Trailer #1 06:00

Dil To Pagal Hai (1997)

Dramă, Romantic, Comedie | 30 October 1997 (India)

Dil To Pagal Hai (1997)

Dil To Pagal Hai

Dramă, Romantic, Comedie (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Yash Chopra, Mathieu Kassovitz

Scenariști:

Yash Chopra

Producător:

Yash Raj Films

Dată lansare (SUA):

30 Octombrie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Rahul (Shahrukh Khan) este un dansator şi director al unei trupe de dans si muzica. El crede că Nisha (Karisma Kapoor), una dintre dansatoarele sale, este cel mai bun prieten al sau. Dar Nisha este in secret indragostita de el. Nisha se răneşte la picior şi Rahul are nevoie de o dansatoare noua. Penrtu a merge mai departe cu spectacolul si pentru a nu se opri din cautarea noii povesti „MAYA”acesta o angajeaza pe Pooja(Madhuri Dixit).Acestia simt o atractie unul fata de celalalt,dar continua sa-si nege sentimantele.Inainte spectacolului „Maya”Pooja isi reaminteste ca este logodita cu Ajay(Akshahy Kumar).Acesta isi face aparitia la una dintre ultimile repetitii dinaintea spectacolului si ii surprinde pe toti cu vestea ca e logodnicul Poojei dar mai ales pe Rahul.Din respect si din recunoastina pentru parintii lui Ajay ,cei ce au crescut-o de cand i-au fost ucisi parintii,Pooja incearca sa il evite cat mai mult pe Rahul.Povestea lor de dragoste dupa ei,se opreste in momentul aflarii logodnei.Inaintea spectacolului Rahul face o micaschimbare si spune ca finalul povestii Maya va fi exact ca cel din viata reala.Un sfarsit dureros si plin de lacrimi.Sa descoperim impreuna sfarsitul povestii. <br />

Recenzii

KhushiBetty

08.09.2018

Desi Dil to pagal hai este unul dintre cele mai bune filme indiene, nimeni n-a comentat si nici macar o descriere nu are. Trist.

0 0

Raya

08.09.2018

Nu-i nici pe de parte unul din cele mai bune filme indiene, iar descrierea e dată chiar de o replică a lui Rahul : A iubeşte pe B, iar B iubeşte pe C. Rama e cea a unei trupe de spectacole în pline repetiţii şi care-şi caută dansatoarea perfectă pentru un rol aparte, Maya. Interpretările sunt cele cunoscute pentru stilul indian, priviri mute, care transmit mult, replici poetice, intermezzo-uri dansante în peisaje plăcute, nenumărate costume, ceva umor, lacrimi, suferinţă, altruism şi happy-end.

0 1

The_King_SrK

08.09.2018

Nush daca l-am vazut dar cu siguranta ma voi uita la el

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top