Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Dinner for Schmucks (2010)

Comedie | 30 July 2010 (United States of America)

Cina pentru fraieri (2010)

Dinner for Schmucks

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jay Roach

Producător:

Everyman Pictures, Paramount, Spyglass Entertainment, Reliance BIG Entertainment, Parkes/MacDonald Productions, DreamWorks

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 2010

Dată lansare (Romania):

6 Mai 2021

  Seful lui Tim Conrad organizeaza in fiecare luna un eveniment intitulat sarcastic "cina pentru idioti", angajatul care se prezinta la masa impreuna cu cel mai prostanac oaspete beneficiind ulterior de o serie de avantaje la locul de munca. Dupa ce iubita lui Julie declara ca acest eveniment este revoltator si lipsit de bun gust, Tim decide sa refuze invitatia, dar se razgandeste atunci cand il intalneste pe Barry, un agent fiscal care se comporta ca un autentic bufon si care pare cel mai mare idiot de pe fata pamantului. In timpul liber, Barry construieste diorame elaborate cu soareci impaiati si manifesta o bizara abilitate de a ruina viata oricarui om care petrece cateva minute in compania lui. Dupa ce il aduce pe Barry la asa-zisa "cina pentru idioti" si il prezinta colegilor de serviciu, Tim Conrad remarca faptul ca bunele intentii ale colectorului de taxe si impozite au consecinte neplacute si risca sa ii transforme lui existenta intr-un haos. Ghinioanele de tin lant de Tim, din cauza lui Barry acesta riscand sa piarda o afacere importanta, sa fie hartuit de fosta lui iubita Darla si sa o vada pe Julie in bratele unui alt barbat. 

Recenzii

An_nA

08.09.2018

Steve Carell si Paul Rudd - au fost combinatia norocoasa. Iar adaugarea lui Zack Galifianakis si a lui Jemaine Clement(intr-un rol stupid de amuzant sau amuzant de stupid) a facut din filmul acesta o portie serioasa de ras.

3 3

faith_angel87

08.09.2018

Culmea e ca si eu cunosc un schumck, precum Barry (sau Steve Carell), dar intr-o varianta feminina, si putin mai inteligenta. Asta nu m-a impiedicat sa ma bucur de film, si nici sa apreciez calitatile care valoreaza cel mai mult in oameni: bunatatea, bunele intentii, naivitatea, optimismul, etc.

2 2

liniuta

08.09.2018

As putea compara rolul lui Barry cu cu cel al lui mr.Bean , intr- o comedie unde relatia intre oameni si prietenia primeza unor scopuri meschine , asta cand pe traseu se-ntersecteaza si o poveste de dragoste

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top