Moonlight Trailer
Trailer #1 03:24

Dirty Harry (1971)

Acțiune, Crimă, Thriller | 21 December 1971 (United States of America)

Inspectorul Harry (1971)

Dirty Harry

Acțiune, Crimă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Don Siegel

Producător:

Warner Bros. Pictures, Malpaso Productions

Dată lansare (SUA):

21 Decembrie 1971

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Când un nebun poreclit ca „Ucigașul scorpion” terorizează San Francisco, polițistul dur Harry Callahan -- faimos pentru abordarea lui „nu-lua-niciun-prizonier” pentru aplicarea legii și poreclit „Harry murdarul ” deoarece lui i se dă orice treabă murdară (dirty în engleză) care apare -- primește misiunea de a-l vâna pe psihopat. Harry îl prinde eventual pe „Scorpion” în timp ce salvează o victimă răpită, doar ca să vadă că acesta scapă prin niște chițibușuri. Acum, detectivul non-conformist este determinat să îi facă singur de petrecanie maniacului.

Recenzii

GreenLand

08.09.2018

Clint cu un nou rol croit doar pentru el. Comisarul Moldovan in varianta hollywoodiana. De urmarit!

1 1

ucero

08.09.2018

Am vazut filmul noaptea trecuta pe TCM. Nu urmeaza un scenariu elaborat ca filmele de actiune contemporane, e mai simplut, dar nu e rau. Si rolul de om corest si in acelasi timp aspru cu infractorii, il prinde foarte bine pe Clint Eastwood. Im plac filmele vechi, in general, prin urmare mi-a facut placere sa vizionez Dirty Harry.

2 0

sweeney

08.09.2018

un film foarte bun....iar personajul lui clint eastwood este foarte interesant si foarte amuzant ...... un film cu o actiune foarte ciudata ........... il prinde de doua ori il baga in spital de doua ori ...... totul e de doua ori ...... replicile lui Callahan sunt memorabile!!!!!!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top