Moonlight Trailer
Trailer #1 03:54

Do the Right Thing (1989)

Dramă | 14 June 1989 (United States of America)

Pizzeria lui Sal (1989)

Do the Right Thing

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Spike Lee, Alfred Vohrer

Producător:

40 Acres & A Mule Filmworks, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

14 Iunie 1989

Dată lansare (Romania):

16 Iunie 2021

<p>Un cartier din Brooklyn. O vara torida. Cartierul e dominat de trei afaceri- un post de radio de unde emite un DJ alunecos la vorba, un magazin universal condus de o familie de coreeni si pizzeria lui Sal, singura afacere condusa de un alb. Sal, proprietarul, e ajutat de fiii sai, Vito (creierul familiei) si Pino, care e mereu pus pe scandal. Singurul angajat negru al lui Sal e Mookie, un pierde-vara care continua sa fuga de obligatiile pe care le are fata de iubita sa Tina si copilul lor. Sora lui Mookie, Jade, incearca sa-l motiveze si sa-i dea un rost in viata. Unul dintre clientii obisnuiti ai pizzeriei observa ca in pizzeria lui Sal, pe peretele cu fotografii ale celebritatilor, nu e nicio poza cu o persoana de culoare, lucru care face ca spiritele sa se incinga in cartier. </p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

Un film de exceptie al marelui regizor Spike Lee,care pune pe tapet delicatele probleme rasiale ale americanilor

5 2

Yufeng

08.09.2018

Film dur și realist,una dintre cele mai percutante pelicule care tratează relațiile interrasiale din America.Când l-am văzut prima dată,cu mulți ani în urmă,am fost impresionat.E un film ce nu trebuie ratat de către cei care vor să vadă filme serioase.P.S. Danny Aiello face un rol de excepție.

2 2

Eclipse88

08.09.2018

poate la vremea respectiva adik in '89 era un film bun dar eu tocmai ce lam vazut pt prima data azi si mi se pare desgustator o plik totala,tin sa preciezez k sunt un mare fan al filmelor cu afroamericani dar asta a fost praf.sunt sigur k a fost nominalizat la oscar datorita problemelor rasiale din 89 dar asta nu inseamna absolut nimic.

0 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top