Doctor Jivago (2002)

Doctor Zhivago

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

24 Noiembrie 2002

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Young and beautiful Lara is loved by three men: a revolutionary, a mogul, and a doctor. Their lives become intertwined with the drama of Russian revolution. Doctor Zhivago is about to get married to another when he first lays eyes on Lara. Their love story is unfolding against the backdrop of revolution which affects the doctor's career, his family, and his love to Lara.

Recenzii

Doina1952

06.12.2012

Eram atat de indragostita de Doctor Zhivago (1965) atat de incorsetata de Julie Christie / Lara si Omar Sharif /Yuri incat mi-au trebuit 10 ani sa accept ca Keira Knightley(pe care o ador) este mai buna in rolul Larisei Antipova, ca Yuri interpretat de Hans Matheson nu-i ca Omar...dar merge, .ca Alexandra Maria Lara este chiar o admirabila interpreta a rolului Tonia...si ca Sam Neill reuseste sa faca inca un rol de .detestabil.. Regizorul, Giacomo Campiotti nu-mi spune cam multe dar recunosc ca filmul este reusit.SI daca ar fi existat o alta melodie care sa depaseasca : Lara's Theme http://www.youtube.com/watch?v=4Yd2PzoF1y8 .......10 era deplin!

2 1

gabishor_nate

19.03.2013

Am tot evitat sa vad aceasta versiune dar de dragul Alexandrei Maria Lara am considerat ca merita vazut.Mi-a placut,desigur ,dar de revazut imi doresc sa revad tot ecranizarea din 1965.A cata oara?nu stiu si niciodata nu mi se pare suficient!

0 0

ciulinic

20.09.2009

Prefer varianta lui David Lean din 1965 ,cu Omar Sharif Julie Christie si Geraldine Chaplin.Acesta mi-a lasat gustul unui surogat.Cand incerci sa depasesti un maestru e ok pentru tine dar asta nu insemna ca vei accede la locul lui.

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top