Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Domestic Disturbance (2001)

Mister, Thriller, Crimă | 30 October 2001 (United States of America)

Dusmanul fiului meu (2001)

Domestic Disturbance

Mister, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Harold Becker

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

30 Octombrie 2001

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

Frank Morrison este divortat si isi face griji pentru fiul sau, Danny, care si-a facut un obicei sa minta de cand parintii lui s-au despartit. Cand fosta lui sotie, Susan, il anunta ca se casatoreste cu Rick Barnes, un filantrop bogat care a revenit de curand in oras, Frank devine gelos. Cand Danny ii povesteste lucruri nu tocmai placute despre Rick, lui Frank nu prea ii vine sa creada, dar investigheaza si descopera ca Barnes a comis o crima si ca nu este omul care pare a fi.

Recenzii

cezarica98

08.09.2018

Un film bun, cu un scenariu interesant, atitudinea unui copil dupa ce este martor la comiterea unei infractiuni, un film in care Travolta ne dezvaluie si latura lui de tata prin interpretarea complexa a rolului. Un film ce merita vazut.

3 0

Red_Tulip

08.09.2018

Mi-a placut foarte mult povestea. Un thriller reusit. De asemenea, de admirat John Travolta. A facut un rol care chiar m-a uimit.

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

pot spune ca a fost un thriller de exceptie ! daca la inceput totul pare in regula , plasamentul nepotrivit al unui tanar face ca toate lucrurile sa ia o intorsatura ciudata si terifianta ! John Travolta a facut din nou un rol remarcabil , ca si Vince Vaughn , de altfel ! pot spune ca filmul m-a impresionat si vreau sa il recomand mai departe ! nota mea pentru el este 9+ !

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top