Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

Domino (2005)

Acțiune, Crimă | 22 September 2005 (France, United Kingdom, United States of America)

Domino (2005)

Domino

Acțiune, Crimă (France, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tony Scott

Producător:

Domino 17521, New Line Cinema, Davis-Films, Scott Free Productions, Metropolitan Filmexport

Dată lansare (SUA):

22 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

17 Martie 2006

Filmul are la baza povestea adevarata a lui Domino Harvey, fiica actorului Laurence Harvey. Obosita si nepotrivita pentru prentetiile vietii in inalta societate a LA-ului, Domino pleaca de acasa pentru a deveni vinator de recompense. Se impune repede in echpa veteranului Ed Mosley si devine neasteptat de naturala in arta vanatorii de recompense. Dar situatia se incinge dupa ce o echipa de oameni mascati incep o serie de jafuri armate asupra masinilor blindate, si pana sa iti dai seama se trezesc toti implicati intr-o situatie nebuneasca alaturi de mafie, FBI, o echipa TV si un copil bolnav in ultima faza.

Recenzii

GrabIt

08.09.2018

Un film de actiune plin de violenta , care poate concura cu seria Kill Bill a lui Tarantino . Pelicula urmeaza o parte din viata lui Domino Harvey , o adolescenta rebela , din momentul intrarii ei in lumea vanatorilor de capete pana in momentul arestarii grupului din care facea parte , de catre FBI . Violenta din film este accentuata si de faptul ca pelicula este inspirata din viata unui personaj real . Din punctul meu de vedere "Domino" este unul din cele mai bune filme de actiune aparute in ultimul timp .

8 6

ZaBuggy

08.09.2018

pareprea mea....parerea mea...nu stiu ce sa mai zic...un film bun...

3 7

anarhistu

08.09.2018

Am vazut filmul asta mai demult. Ce mi-a placut cel mai mult la el este stilul de filmare si modul in care a fost realizat. Culorile din film sunt diferite de cele reale datorita unei tehnici speciale folosite de cei care l-au realizat (cross processing) si asta da o senzatie de inedit la vizionarea lui. In rest, un film plin de actiune care merita vazut.

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top