Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Donnie Darko (2001)

Fantasy, Dramă, Mister | 18 January 2001 (United States of America)

Donnie Darko (2001)

Donnie Darko

Fantasy, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Kelly, Quentin Tarantino

Producător:

Pandora Cinema, Adam Fields Productions, 20th Century Fox, Flower Films

Dată lansare (SUA):

18 Ianuarie 2001

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Un adolescent tulburat este afectat de viziuni ale unui iepuraș mare care-l manipulează pentru a comite o serie de crime, după ce a scăpat la limită dintr-un accident bizar.

Recenzii

idyllo

08.09.2018

Greu de rumegat acest film. Este unul dupa care trebuie sa stai si sa pui cap la cap toate evenimentele pentru a incerca sa intelegi ce s-a intamplat de fapt. Si poate fi interpretat in moduri diferite...

6 8

rats

08.09.2018

Emo!

1 0

ionut_adrian

08.09.2018

Un film pe cat de ciudat, pe atat de interesant. Un film in care vezi cum se "razbuna" moartea daca incerci sa o "inseli": vine mai intai dupa toti cei dragi tie, ii omoara si apoi te termina si pe tine. O idee morbida, dar bine pusa in lumina de acesta productie cinematografica, in care Jake Gyllenhaal, destul de tanar fiind, face un rol remarcabil. Ca sa nu mai spunem si de aparitia in film a "iepurelui urias" care pe mine, unul, chiar m-a speriat. Una peste alta, "Donnie Darko" este un film foarte bun, si chiar daca este mai "greu de digerat", pana la urma iti dai seama de tot ce se intampla in el, totul fiind explicat (subtil, dar este... ). Cu siguranta, un film care nu trebuie sa lipseasca din lista niciunui cinefil care se respecta.

16 10

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top