Moonlight Trailer
Trailer #1 02:08

Double Take (2001)

Aventuri, Dramă, Acțiune, Comedie, Romantic | 12 January 2001 (United States of America)

Casca ochii sau o-ncurci (2001)

Double Take

Aventuri, Dramă, Acțiune, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Gallo

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Ianuarie 2001

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2021

<p align="justify">Double Take spune povestea lui Daryl Chase, un tanar cu un viitor foarte promitator, care are o slujba foarte banoasa si o iubita extrem de frumoasa. Dar viata lui este data peste cap intr-o buna zi, cand ii este inscenat un jaf. Banii care proveneau din vanzarile de droguri ale unui cartel mexican, ii sunt aruncati in poala si in responsabilitatea lui. In incercarea de a-si face singur dreptate, acesta fuge si de CIA si FBI, care acum sunt pe urmele sale. El isi schimba identitatea cu Freddy Tiffany, un politist travestit, care il ajuta sa treaca granita in Mexic. Daryl ajunge din lac in put, atunci cand mexicanii il vaneaza pentru uciderea senatorului Quintana. Daryl nu mai are nimic de pierdut si risca totul pentru a fi exonerat pentru toate nedreptatile care i-au patat numele.</p><p> </p>

Recenzii

serban2u

08.09.2018

Din seria filmelor actiune - comedie , cu cateva gaguri bune , gura mare afroamericana , placut de vazut dar .. atat , nu ramai cu nimic , nu transmite nimic .

1 1

crazy_bloggera

08.09.2018

Destul de prost.

0 0

ming_shu1984

08.09.2018

Ca sa fiu sincera, nu-mi prea plac filmele nu negri. Si nu ca as fi rasista, dar au un stil numai al lor de a juca, care ma sâcâie as putea spune.In afara de faptul ca are cateva glume...acest film nu m-a impresionat, ba chiar nu-mi mai aduc foarte bine aminte care era esenta.

1 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top