Moonlight Trailer
Trailer #1 01:01

Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts (2009)

Comedie, Familie, Fantasy | 08 April 2009 (United States of America)

Dr. Dolittle 5: Creaturi de milioane (2009)

Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts

Comedie, Familie, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alex Zamm

Producător:

20th Century Fox Home Entertainment

Dată lansare (SUA):

8 Aprilie 2009

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Maya este descendenta familiei Dolittle, in varsta de numai 17 ani. Avand o inzestrare de la natura si anume aceea de a putea vorbi cu animalele si de a intelege limba acestora, ea viseaza sa faca mai multe pentru necuvatatoare ca sa le poate ajuta. Asta ar insemna mai exact sa faca facultatea veterinara, dar este foarte dezamagita la aflarea vestii ca studiile ii vor rapi 7 ani din viata, 7 ani in care ea nu va putea ajuta animalele. Pentru ca altruismul ei vis-a-vis de necuvantatoare este pe primul loc, ea accepta sa plece intr-o mica calatorie, atunci cand Tiffany (mostenitoarea, mostenitoarelor extrem de bogata si celebra), apare pe nepusa masa la ea acasa si o roaga sa o insoteasca la Los Angeles, deoarece "catelusa" ei nu se simte bine de cateva zile. Numai ca sederea ei aici se prelungeste datorita naivitatii Mayei, dar si a dorintei arzatoare de a ajuta cat mai multe animale, iar lucrurile se vor complica, atunci cand adolescenta hotaraste sa aiba propria emisiue tv. 

Recenzii

Scream

08.09.2018

din cate observ, comediile din ziua de astazi, nu mai sunt comedii in adevaratul sens al cuvantului, ci filme educationale. Acest film m-a invatat ca banii si faima sunt mult mai putin importante decat scoala. M-a mai invatat ca nu le pot face pe amandoua si cea mai importanta lectie, una omniprezenta in acest film: oamenii sunt o rasa cretina rau. Se mananca intre ei pentru bani, iar de majoritatea datilor, este vorba despre sume demne de toata jena. Pe langa asta, oamenii foarte bogati, chiar daca au destui bani cat pentru 5 vieti, tot vor mai mult, indiferent de modalitatile prin care-i obtine, si de obicei acele modalitati sunt deloc etice. Pe scurt, filmul asta cere inventarea unui cuvant nou pentru a fi descris cu acuratete decenta(cum ar fi jenibil), iar intelectul oamenilor este supra apreciat.

5 1

horhe04

08.09.2018

denumirea filmului este de fapt Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts...l-am vazut acum cateva minute...nu e cine stie ce...o comedie usoara..care nu are multe faze care sa te amuze..si pe alocuri te plictiseste..dar pentru o zi de duminica..e destul de bunicel..o nota..6/10...

4 3

mistique07

08.09.2018

e acceptabil dar nu se compara cu celelalte 4 din serie....merita vazut totusi....Kyla Pratt e o scumpa....

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top