Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

DragonHeart (1996)

Fantasy | 31 May 1996 (United States of America)

Inima de dragon (1996)

DragonHeart

Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Cohen, Geoff Murphy

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

31 Mai 1996

Dată lansare (Romania):

8 Decembrie 2021

Bowen, un cavaler al Vechiului Cod in timpuri medievale, este rugat de regina Aislinn sa aiba grija de fiul ei, Einon. In timpul pregatirilor pentru a deveni cu cavaler, Einon este ranit si e aproape pe moarte. Nestiind ce sa faca, Bowen il cheama pe Draco, cel mai puternic dragon al tinutului, si il roaga sa ii dea jumatate din inima tanarului print, pentru ca acesta sa poate supravietui. Draco il pune pe Bowen sa jure ca atunci cand Einon va fi mare si va deveni rege, va domni cu corectitudine si bunatate. Einon este de acord cu promisiunea, dar peste ani, el devine un rege nemilos. Bowen, suparat ca Einon nu a respectat juramantul, este convins ca intr-un fel dragonul este singurul vinovat si devine vanator de dragoni, in incercarea sa de a-l prinde pe Draco.

Recenzii

anabela

08.09.2018

Este un film cu valenţe educative , numai bun de discutat de profesori cu elevii la orele de consiliere!Bun şi de comentat in familie!

1 0

raska

08.09.2018

un film dragut. mi-a placut destul de mult si-l recomand in special tinerilor...

1 0

blacknight

08.09.2018

wow...am vazut filmul asta cand eram mica....chiar acum cateva zile m-am gandit la el ...dar nu stiam cum se numeste....ma bucur ca l-am gasit in sfarsit...trebuie sa mi-l descarc ca sa ma mai uit...ca nu l-am mai vazut de mult

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top