Dragoste la zero grade

Dragoste la zero grade

Comedie, Muzică, Romantic (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cezar Grigoriu, Geo Saizescu

Scenariști:

Cezar Grigoriu, H. Nicolaide

Producător:

Studioul Cinematografic București

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Regizor cu har si fantezie,Geo Saizescu transpune o frumoasa poveste de dragoste pe marile ecrane,presarata cu melodii scrise de George Grigoriu,printre care slagarul,,Tu esti fotogenica,,<br /><br />  Oana, o tanara talentata,apreciata la uzina,este trimisa la Poiana Brasov la un concurs de schi.Aici il intalneste pe Andrei,un tehnician tv,venit sa monteze un releu.El se indragosteste de la prima vedere, dar Oana nu pare interesata si-l respinge.Insistentele lui Andrei duc la tot felul de intamplari,isi pierde aparatul cu care lucra iar Oana pierde concursul.Totusi dragostea prinde aripi intr-un frumos decor de iarna.

Recenzii

darK_MaGGot

08.09.2018

e romanesc si imi place...:)

1 2

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film excelent pe care l-as revedea cu mare placere oricand. Muzica foarte buna pe care ma trezesc fredonand-o si acuma.

0 0

Bci2

08.09.2018

Florentina Mosora a dat filmului o turnura inteligenta si plina de nuante placute. Rolul dansei a fost jucat natural si cu entuziasm. Ciritici au zis ca Florentina Mosora si Iurie Darie au fost ,,cuplul perfect" in acest film. Interesanta este coincidenta actului si a muzicii. Sper sa-l revad din nou, insa acasa, nu la cinema.

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top