Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Drive (2011)

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă | 06 August 2011 (United States of America)

Cursa (2011)

Drive

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nicolas Winding Refn

Producător:

FilmDistrict, Bold Films, Marc Platt Productions, Odd Lot Entertainment, Motel Movies, Newbridge Film Capital

Dată lansare (SUA):

6 August 2011

Dată lansare (Romania):

16 Septembrie 2011

<p>Pilotul e un tip enigmatic cu o viaţă dublă. Shannon (Bryan Cranston) este agentul Pilotului atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Ziua Pilotul concurează, iar noaptea participă la jafuri. Ca orice mafiot de talie mică, Shannon are un plan pentru Pilot: construcția unei mașini cu care acesta să poată concura pe un circuit profesionist.</p><p>Aparent singuratic, Pilotul se îndrăgostește de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mamă vulnerabilă, târâtă într-o lume a infractorilor odată cu întoarcerea soțului ei din închisoare, Standard (Oscar Isaac). Când un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge să fugă, însă devine responsabil pentru Irenen și copilul ei.</p><p>Acum, gangsterii (Albert Brooks și Ron Perlman) nu-l mai urmăresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene și a fiului ei, moment în care pilotul este forțat să schimbe viteza și să intre pe contrasens. Instinctul pilotului îl oprește din goana nebună după răzbunare și se temperează gândindu-se că trebuie să îi proteje pe Irene și pe fiul acesteia. Negociază libertatea lor cu prețul libertății proprii.</p><p>"Drive" este un film bazat pe romanul omonim scris de James Sallis.</p><p> </p>

Recenzii

zuzucku

08.09.2018

Din ce am văzut în trailer, e o super acțiune care te ține în priză, iar Ryan Gosling e ,,criminal,, in film.Așadar mă aștept la multă adrenalină și suspans.

4 10

GeoIsLike

08.09.2018

Trailerul e o cacealma, filmul e static, actiune nici gand!! Nu merita vazut, e o incercare esuata de a-l copia pe Tarantino. Pierdere de timp si de rabdare!

9 20

EveMitzy

08.09.2018

Acesta este cel mai bun cuvant care descrie acest film: prost. Ingrozitor de prost, nu prost. Da, intr-adevar din trailer pare un super-film, actiune, interesant, de aceea m-am si dus la el si am dat banii pe bilet. Regret sincer ca am dat banii pe bilet, este atat de "palpitant" incat am crezut ca o sa adorm. Inceputul este interesant, muzica este buna, pe urma...nu stiu ce se intampla dar devine un film ingrozitor de banal, static, fara nici un fel de actiune. Chiar nu merita vazut. Nota mea este cu mare indulgenta 4.

11 23

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top