Moonlight Trailer
Trailer #1 02:46

Du rififi chez les hommes

Dramă, Acțiune, Crimă | (France)

Rififi

Du rififi chez les hommes

Dramă, Acțiune, Crimă (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jules Dassin

Producător:

Indusfilms, Société Nationale Pathé Cinéma, Prima Films

Dată lansare (Romania):

26 Iulie 2021

Tony le Stéphanois revine acasa dupa 5 ani petrecuti in spatele gratiilor. El fusese tradat in aceea perioada Grutter care- luase si iubita, Mado. Jo si Louise au un copil, care este finul lui Tony. Jo fusese acoperit in urma cu 5 ani, fata de politie, de Tony. Mario, sotul Idei Ferrati, vrea sa jefuiasca vitrina unei bijuterii. Pentru aceasta ii coopteaza in echipa pe Tony si Jo. La inceput, Tony, refuza dar apoi revine asupra deciziei, marind miza : jefuirea seifului. Pentru acest lucru au nevoie de un specialist italian, Cesar le Milanais ( bun "meserias", insa prea afemeiat ) . Acesta soseste in Franta si cei patru pun la cale lovitura. Grutter in acest timp, doreste sa scape de rivalul amenintator, Tony, dar lucrurile se precipita si planurile acestuia, se schimba. 

Recenzii

Cluc

08.09.2018

Este unul dintre filmele clasice ale cinematografiei franceze. Actiunea si suspansul specific filmelor alb-negru ale acelor vremuri, reusesc sa tina cinefilul cu sufletul la gura.

1 0

Nagy

08.09.2018

Un film care alaturi de Bob le Flambuer al lui Jean Pierre Melville a avut o influenta uriasa asupra Noului Val Francez.

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top