Moonlight Trailer
Trailer #1 01:03

Dunston Checks In (1996)

Aventuri, Comedie, Familie | 12 January 1996 (United States of America)

Panica la Hotel Majestic (1996)

Dunston Checks In

Aventuri, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ken Kwapis

Producător:

Joe Wizan/Todd Black, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

12 Ianuarie 1996

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

<p align="left">Doamna Dubrow, sotia proprietarului Hotelului Majestic din New York, afla ca o a sasea stea ar putea fi adaugata la cele cinci existente. Astfel, managerul Robert Grant trebuie sa fie cu ochii in patru. Cel care ar trebui sa acorde steaua in plus este un invitat sub acoperire. Fiul lui Robert, Kyle, vede un urangutan prin hotel. Animalul ii apartine Lordului Rutlidge, un hot de bijuterii. In plus, camera unui client cam "gretos" este jefuita. Acum, Grant se vede nevoit sa ia masuri urgente. </p><p align="left">Eric Lloyd a primit o nominalizare la Young Artist Awards pentru rol, in timp ce Faye Dunaway a fost nominalizata la Zmeura de Aur. Scenele de interior au fost filmate in Los Angeles.</p>

Recenzii

andystarx

08.09.2018

O comedie foarte reusita un film pe care la m tot vazut revazut ! Nu este ca acele comedii din ziua de azi comerciale

1 0

AsterX

08.09.2018

Hai sa lamurim des-intilnita problema, care personal ma scoate din minti: traducerea incorecta a titlui original al filmului, denaturarea intelesului etc...Corect filmul se traduce "Verificati-l pe Dunston" pt ca avea asupra lui ceea ce furase...Nu inteleg de ce niste idioti schimba nu doar in tara la noi titlul original al filmelor sau nu il traduc corect!?

0 3

RoseofSharon

08.09.2018

O comedie foarte reuşită, plăcută, bună de vizionat când vrei să te binedispui şi eşti obosit. Filmul e plin de neprevăzut, iar jocul actorilor face totul. Faye Dunaway - ca de obicei, foarte bună în rol de "scorpie".

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top