Moonlight Trailer
Trailer #1 02:47

Easy Rider

Aventuri, Dramă | (United States of America)

Easy Rider

Easy Rider

Aventuri, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dennis Hopper

Producător:

Columbia Pictures, Raybert Productions, Pando Company Inc.

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

<p>Easy Rider, un film nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original este prezentarea stilului de viata al motociclistilor ce strabat drumurile. </p><p>Dupa o tranzactie cu droguri din care obtin o multime de bani Billy si cu Wyatt decid sa-si cumpere niste motociclete si sa traverseze America pentru a ajunge la Mardi Gras in aventura vietii lor.</p><p>Pe drum ei intalnesc tot felul de persoane: hippies, un avocat George Hanson care vroiau sa fie si ei liberi, dar si alte personaje prin orasele pe unde treceau care reprezentau America in anii 60. </p><p>Filmul prezinta pe drumul celor 2 motociclisti peisaje foarte frumoase si interesante ale Americii pe niste melodii celebre, probabil cea mai relevanta fiind Born to be wild.</p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

un film clasic,intrat in constiinta noastra a tuturor ca filmul cu motociclistii rebeli

3 6

Gynzz

08.09.2018

Intr-adevar un film clasic . Destul de enervant si de plictisitor ... adik nu te prinzi ce vrea filmul . Ideea e k niciodata nu poti fi prea liber .

1 8

leemarvin1983

08.09.2018

Film cult cu motociclisti, situat in debutul curajos al genului road movie. In 1998, Easy Rider a fost inclus in Registrul National al Filmelor din SUA, datorita "importantei sale culturale, istorice si estetice" (citat). Atmosfera rebela e suprinsa cat se poate de veridic, iar rolurile principale au "nimerit" cum nu se poate mai bine: Dennis Hopper si Peter Fonda, plus un Jack Nicholson la inceput de drum, dar foarte vizibil. Film recomandat pentru completarea culturii cinematografice. Neaparat.

8 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top