Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Eat Pray Love (2010)

Dramă | 12 August 2010 (United States of America)

Mananca roaga-te iubeste (2010)

Eat Pray Love

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ryan Murphy

Producător:

Red Om Films, Columbia Pictures, Plan B Entertainment

Dată lansare (SUA):

12 August 2010

Dată lansare (Romania):

15 Octombrie 2010

  Filmul reprezinta incercarile prin care trece o femeie recent divortata, gama sentimentelor incercate la un moment dat de aceasta este una diversificata, de la fericire si implinire in viata profesionala si sentimentala la scufundarea intr-o prapastie a umilintei si depresiei, din care va iesi incet si sigur printr-o "cura" de regasire a identitatii pierdute in lumea de zi cu zi. Luandu-si timp pentru a plange si a reflecta asupra celor intamplate, eroina noastra se hotaraste sa-si schimbe radical viata, pleaca in Italia unde se desfata cu mancarea specifica zonei - de aici EAT - apoi pleaca in India unde incepe iluminarea spirituala - PRAY - iar la final gaseste o noua dragoste- LOVE.

Recenzii

lovegirl

08.09.2018

am citit cartea.. si este nemaipomenita: atatea sentimente ,,controversate" in epoca noastra moderna se imbina maiestuos.... superba...sper ca filmul sa nu.mi dezamageasca asteptarile !!

5 13

paty_ban

08.09.2018

abia astept sa ma uit cu siguranta va fi ceva fain doar joca Julia Robert si titlul este interesant dar mai avem ce astepta pana in 2011

2 13

Aron

08.09.2018

Am citit si eu cartea si mi-a placut foarte mult. Ca in majoritatea cazurilor nu am mari asteptari in ceea ce priveste filmul insa distributia imi place... mai avem de asteptat oricum!

5 13

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top