Moonlight Trailer
Trailer #1 01:19

El secreto de sus ojos (2009)

Crimă, Dramă, Mister, Romantic | 13 August 2009 (Argentina, Spain)

Secretul din ochii lor (2009)

El secreto de sus ojos

Crimă, Dramă, Mister, Romantic (Argentina, Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Juan José Campanella, Martin Campbell

Scenariști:

Juan José Campanella, Eduardo Sacheri

Producător:

Canal+ España, 100 Bares, Tornasol Films, Ministerio de Cultura, Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales, Televisión Federal (Telefe), Haddock Films S.R.L., Instituto de Crédito Oficial (ICO), Televisión Española

Dată lansare (SUA):

13 August 2009

Dată lansare (Romania):

20 Aprilie 2010

Povestea, se întâmplă în 1999 şi este prezentată din amintiri: în iunie 1974 un agent federal de justiţie, Benjamin Esposito, se implică foarte mult în cadrul anchetei de crima a unei femei tinere. Aceasta a fost violată cu brutalitate şi ucisă în interiorul casei ei într-un cartier din Buenos Aires. Soţul ei văduv Ricardo Morales,angajat la o bancă , este foarte afectat de pierderea persoanei iubite. Esposito îi promite că va gasi criminalul şi-l va aduce în faţa justiţiei. El este ajutat de assistentul lui alcoolic Pablo Sandoval şi o nouă-venită, avocata Irene Menéndez-Hastings, care preia şefia departamentului. CHiar dacă rivalul lui Esposito, Romano, îi acuză pe doi imigranţi pentru a scăpa de acest caz, Esposito doreşte să îl găsească pe adevăratul criminal. DUpă puţin timp, el descoperă o persoană care se uită la victimă într-un mod suspicios în mai multe fotografii ale acesteia. Acesta este identificat ca Isidoro Gomez şi Esposito încearcă să îl găsească în Buenos Aires unde lucrează. Când ajunge la locul lui de muncă află că el nu mai lucrează acolo. Dar Esposito trebuie să îl găsească şi să rezolve misterul care îl macină.

Recenzii

mdomnita

08.09.2018

Filmul ar putea fi încadrat mai bine la categoria Crime decât la thriller. Scenariul filmului este plin de elemente neaşteptate şi oferă multe surprize. Regizorul a ştiut să prezinte foarte bine anumite trăiri sau gânduri ale personajelor prin intermediul scenariului, iar spectatorul este ţinut atent pe tot parcursul filmului. Foarte interesant a fost şi modul în care gândeşte agentul Benjamin Esposito şi colaborează cu avocata Irene pentru a-l demasca pe criminal. E un film foarte interesant şi merită văzut, îşi merită nota mare de pe IMDB.

6 2

user1304

08.09.2018

O surpriza foarte placuta, un scenariusi o regie foarte interesante mai ales pentru tara de origine care nu exceleaza in gen. Merita vazut fara rezerve.

2 5

juanitoriv78

08.09.2018

excelent..

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top