Eleventh Hour (2008)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

9 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

A government scientist and his tough attractive FBI handler try to save people from deadly scientific experiments, poisoners, rare diseases, and environmental hazards.

Recenzii

Bibi_TM

09.04.2009

De cateva zile urmaresc cu pasiune acest serial. Este interesant deoarece in fiecare episod poti afla lucruri noi pe care n-aveai atractie sa le inveti la orele de fizica ori chimie. Cercetoatorul stiintific Jacob Hood, cel care are un contract cu FBI-ul, impreuna cu lucratoarea Rachel, reusesc dupa fiecare episod sa descopere enigmele unor morti suspecte. In opinia mea merita urmarit acest serial.

2 0

KATAKLYSM

30.10.2008

un serial bunicel la prima vedere dar n-am vazut decat un episod pana acum. prea devreme pentru un verdict! pare cam de nota 6-7 ceea ce e cam putin pentru un serial, dar sa nu anticipam!

0 1

medy

04.08.2009

Am facut o pasiune pentru seriale in aceasta vara .Dupa Dexter , John Doe , 24 si altele l-am descoperit intamplator si pe acesta. Jacob Hood si Rachel Young doua personaje care in fiecare episod rezolva cate un caz . Tipul ,Hood un consultant stiintiific , care descurca itele cu o inteligenta demna de invidiat , vede lucruri in aparenta simple , dar nu oricine e calificat sa le si vada.Spre final apare si Felix ca sa intregeasca echipa . Cine e Felix ?Urmariti serialul.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top