Elixirul tineretii (1975)

Elixirul tinereţii

SF, Fantasy (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gheorghe Naghi

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 1975

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

Titus Rotuna este un bătrân profesor şi un cunoscut gerontolog. El împreună cu alţi 7 colegi, sunt ultimii rămaşi în viaţă din generaţia lor, şcolară. După întâlnirea de la şcoală, merg la Titus pentru o petrecere. El inventase un elixir care întinereşte. Îl prezentase la TV, ajutat de o frumoasă reporteră, Carmen. După ce câinele lui Titus, Haiduc, bea din licoare şi se face mic, Titus o încearcă şi el. Întinereşte. Apoi se gândeşte şi le oferă şi foştilor colegi, această sansă. Bineînţeles, că aceştia, la rândul lor vor licoarea şi pentru alţii, motiv pentru care, unii dintre ei, încep să ia câteva picături. Unul dintre colegi, Toma Bobocel este arestat de miliţia, chemată de vecini , pentru că a fost considerat hoţ, ce jefuia pe bătrânul Toma Bobocel.... Problemele bătrâneilor întineriţi, nu se opres aici, mai ales că nu se cunosc repercursiunile elixirului.... 

Recenzii

Cluc

08.09.2018

Niciodată nu se găseşte stiinţific reţeta tinereţii fără bătrâneţe. Aceasta se află în sufletul fiecăruia, în intensitatea sentimentelor trăite, şi bogăţia minţii.

1 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Titus, un batran profesor si cunoscut gerontolog, inventeaza un elixir care il intinereste. Impartind din pretioasa bautura si prietenilor sai, acestia intineresc la randul lor si incep sa faca aceleasi greseli pe care le facusera odinioara, iscand numeroase incurcaturi.

0 0

bradu

08.09.2018

Nostimada filmului sta in interpretarea apreciatilor actori romani,care prin umorul lor nativ creiaza scene de un haz aparte.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top