Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Elizabethtown (2005)

Comedie, Dramă, Romantic | 06 October 2005 (United States of America)

Elizabethtown (2005)

Elizabethtown

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cameron Crowe, Richard Donner

Producător:

Paramount, Cruise/Wagner Productions, Vinyl Films, KMP Film Invest

Dată lansare (SUA):

6 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

18 Noiembrie 2005

Elizabethtown este orasul natal a lui Drew Baylor, spre care trebuie sa se indrepte pentru a indeplini ultimele dorinte alte tatalui sau decedat. El tocmai trece printr-o depresie cauzata de concedierea lui de la o firma care producea pantofi, insa viata ii ia o alta intorsatura cand in avionul care il duce spre Elizabethtown o intalneste pe Claire, o stewardesa draguta de care se indragosteste.

Recenzii

BlackS0ull

08.09.2018

te va pune pe ganduri si iti vei pune intrebarea: Oare eu stiu sa imi traiesc viata ? Un film in care cei doi protagonisti se inteleg de minune si incearca sa se descopere unul pe altul. Vreau sa precizez ca filmul beneficiaza de o coloana sonora excelenta !

13 9

Patronu

08.09.2018

Film romantic ce alternează momentele dramatice cu cele umoristice. Din punctul de vedere al firului poveştii, se aseamănă cu About Schmidt, însă Orlando Bloom nu e Jack Nicholson, iar filmul lui Crowe e mult prea "americanizat" pentru a avea conotaţii prea profunde. Per total e un film bunicel, ce va reuşi să vă redea buna dispoziţie. Merită să aruncaţi o privire pe el.

12 7

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film care merita vazut.

3 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top