Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Elle: A Modern Cinderella Tale (2011)

Fantasy, Dramă, SF, Familie | 26 April 2011 (United States of America)

Elle: A Modern Cinderella Tale (2011)

Elle: A Modern Cinderella Tale

Fantasy, Dramă, SF, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Dunson, Sean Dunson, Stewart Raffill

Producător:

Frame Of Mind Entertainment

Dată lansare (SUA):

26 Aprilie 2011

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

 Elle doreste sa devina o cantareata/scriitoare de melodii, dar visele ei sunt terminate de moartea brusca a parintilor ei. Ea se muta impreuna cu unchiul ei adoptiv, care conduce un mic studio de inregistrari independent, al carui cea mai mari trupa, Sensation, este de aseamenea cea mai mare durere a lui Elle. Mediul de muzica pop de la studio, foarte diferit de radacinile country cu care ea era obisnuita, adauga sentimentelor de pierdere si frustrare pe care Elle le simtea si sentimentul deplasat de vina, cauzat de faptul ca parintii ei erau pe drumul spre a o vedea pe ea cantand atunci cand au murit intr-un groaznic accident de masina. Dar cand ea il intalneste pe Ty Parker, un cantaret de muzica pop cu o pasiune pentru muzica "adevarata", ambitia ei reprimata atat de mult timp este eliberata printr-un revitalizat interes in a canta si a scrie melodii. Va reusii Elle sa treaca peste moartea subita a parintilor si sa isi implineasca visul de a fii o cantareata faimoasa?

Recenzii

deea_annie2000

08.09.2018

sper ca nu kieli williams are rolul negativ dar...e actrita mea favorita asa ca nu vreau sa o vad jucand roluri negative !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 5

ioanalove

08.09.2018

sunt convins ca este o prostie filmul acesta, pacat ca joaca sterling.el ar trebuii sa joace in filme bune ,nu in porcarii. el este unul dintre actorii mei preferati

2 11

reveuse.kaari

08.09.2018

10? 10? Glumiţi? Nu au capodoperele cinematografice 10 şi are filmul ăsta? :| Să vedem cât va avea cu 1 xD

7 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top