Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Emperor (2012)

Dramă, Istoric, Război | 14 September 2012 (Japan, United States of America)

împărat (2012)

Emperor

Dramă, Istoric, Război (Japan, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Webber, Pierre-Alain Meier, Pierre-Alain Meier

Producător:

Fellers Film, Krasnoff Foster Productions, United Performers' Studio

Dată lansare (SUA):

14 Septembrie 2012

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

Japonia capituleaza in al II-lea Razboi Mondial. Generalii Douglas MacArthur si Bonner Fellers au misiunea de a determina implicarea imparatului Hirohito in razboi. Soarta acestuia dar si a intregii tari practic depinde de cei doi. Un film emotionant, cu multe invataminte care ne arata ce inseamna loialitatea.

2 0

corcodus

08.09.2018

un film ce l-am asteptat cu nerabdare si nu am fost dezamagita; filmul dezvaluie culisele capitularii japoniei, lucruri putin cunoscute marelui public ; ecranizarea mi se pare una foarte reusita, regia e impecabila, iar jones face un rol exceptuional ca de obicei; recunosc ca am flat lucruri noi din acest film si inca o data mi s-a confirmat faptul ca istoria e scrisa de invingatori; ma intrebam daca poporul roman ar fi fost atat de atasat de regele sau ca si japonezii de imparatul lor, oare rusii ar mai fi fortat abdicarea reglui mihai ?! intrebarea e retorica, nu vom stii niciodata, diferente de cultura si de meridian geografic impun incertitudinea.

2 1

serban2u

08.09.2018

Filmul este grozav. Este filmul care te pune pe ganduri din multe puncte de vedere. Filmul care subliniaza , daca mai era nevoie , ce inseamna loialitatea , demnitatea, lupta pentru putere, avantajul invingatorului, si nu pe ultimul loc "MORALITATEA". Ce popor japonez , cu ce calitati a fost inzestrat, ca dupa ce a fost ras aproape de pe insula , sa renasca atat de frumos.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top