Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Enchanted (2007)

Comedie, Familie, Fantasy, Romantic | 20 November 2007 (United States of America)

Magie in Manhattan (2007)

Enchanted

Comedie, Familie, Fantasy, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Lima

Producător:

Walt Disney Pictures, Josephson Entertainment, Andalasia Productions, Right Coast Productions

Dată lansare (SUA):

20 Noiembrie 2007

Dată lansare (Romania):

15 Februarie 2008

Printesa Gisell (<a href=\"http://www.cinemarx.ro/persoane/Amy-Adams-2112.html\">Amy Adams</a>) locuieste in lumea fericita a desenelor animate numita Andalasia, unde creaturile magice zburda libere iar interludii muzicale accentueaza orice interactiune. Desi printesa Giselle trebuie sa se casatoreasca cu chipesul print Edward (<a href=\"http://www.cinemarx.ro/persoane/James-Marsden-3018.html\">James Marsden</a>), soarta ia o intorsatura neasteptata cand malefica regina Narissa (<a href=\"http://www.cinemarx.ro/persoane/Susan-Sarandon-3724.html\">Susan Sarandon</a>) o exileaza in necrutatoaera metropola New York. Pe masura ce cruzimea marelui oras incepe sa-si arate semnele pe exteriorul de basm al printesei odata lipsita griji, Giselle in curand se indragosteste de un avocat prietenos care tocmai trece printr-un divort (<a href=\"http://www.cinemarx.ro/persoane/Patrick-Dempsey-9965.html\">Patrick Dempsey</a>) a carui compasiune a ajutat-o sa supravietuiasca in aceasta ciudata si totodata periculoasa noua lume. Filmul va fi lansat de Disney la exact 70 de ani de la premiera filmului de animatie \"Alba ca Zapada\".

Recenzii

170 Ordonare după: | |

AxelAndra

08.09.2018

E oarecum amuzant dar nu are cine stie ce poveste ca baza. Presupun ca merita sa te uiti la el si sa te distrezi pe moment, dar cam atat...

2 5

merder4ever

08.09.2018

e absolut nostim filmul, stai aproape tot timpul cu zambetul pe buze, e captivant si cu siguranta e foarte diferit de ceea ce s-a mai facut pana acum. Pentru fanele McDreamy filmul e excelent. :)

1 2

anarhistu

08.09.2018

E un film distractiv, si te tine cu zambetul pe buze pe tot parcursul acestuia. Povestea e interesanta, dar nu foarte originala sau inedita. Pe langa asta, si modul de prezentare a povestii lasa putin de dorit. Oricum, filmul merita vazut de catre cei care vor sa isi mai aduca aminte de povestile din copilarie.

12 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top